לפרוסקפיה אבחנתית לאחר בירור מלא של הבטן ללא ממצא חריג והכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/03/2019 | 01:42 | מאת: משה

שלום דוקטור יש לי כאבים בבטן וגם בבטן התחתונה עשו לי סיטי בטן והוא היה תקין וגם בדיקות דם וצואה תקינות והכאבים חזקים כול היום ומשגעים לי את השכל עברתי בירור מלא יש מצב לגיע אליך אתה עושה לפרוסקופיה אבחנתית למטופלים?יש מצב שאתה מנתח אותי דוקטור ?יש אפשרות לגיע אליך ..תודה

שלום משה, אין מטרתו של פורום זה להפנות מטופלים למנתח כזה או אחר. עלייך לפנות בדרכים מקובלות למרפאה כירורגית עלייה החלטת, להיבדק באופן מסודר תוך מעבר על כל הבירור שעשית ואז המנתח יחליט לגבי הצורך בלפרוסקופיה ולתאם ניתוח בהתאם.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה