מין אנאלי במשך שנה כ30 פעמים בערך

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/02/2019 | 00:23 | מאת: Dol02

עשיתי מין אנאלי כמה פעמים .. היה לי באחד הפעמיים פיסורה של ממש לאחר שזה נעלם הבחנתי שפי הטבעת בפנים מעובה ואפילו בחוץ . אני מרגיש שהאזור רפוי ממש ושפי הטבעת גדול הלכתי לפיזוטרפיסית שרירי האגן אמרה שבסדר אבל הבחנו באולטראסאונד שפי הטבעת עולה מידי או יורד מיידי ושייתכן שזה בגלל שהאזור היה אמור להיות דחוס . יש לי אפשרות להחזיר את האזור להיות דחוס כמו פעם ? אני ממש בדיכאון מיזה . לעשות משו אפילו במישור הפרטי אני מוכן לשלם הרבה כסף להחזיר מצב לקדמותו

שלום, קשה להבין מהתיאור מה בדיוק הבעיה. בכל מקרה על מנת לדעת בדיוק חשוב שתיבדק ע״י רופא מומחה בתחום כירורג פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה