סיטי אנגיוגרפיה להשלמת הברירור

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/02/2019 | 00:10 | מאת: עידן

שלום דוקטור שאלה אחרונה בקשר לנושא ההזה עברתי סיטי טמוגרפעה ממוחשבת וסיטי אנטוגרפיה שתי הבדיקות עם חומר ניגוד ושתיה היו תקנים לא ראו בעיה בכלי הדם אני חושש מבעיה באספקת דם למעיים כולה האם אנגיוגרפיה תמצא אולי הפרעה בזרימת הדם למעי חסימה של עורק חסום היצרות מעי מה האחזוים שימצאו משו שם ממש מפחד מבעיה הזו כי זה יכול לגרום לנמק ונמק זה מוות חייב את דעתך בנושא אנגיגורפיה האם יש יתרון בכך לשלים אותה בבדיקה אחרונה תודה

שלום עידן, אם שתי הבדיקות לא הראו בעיה בכלי הדם, אני לא חושב שבדיקת אנגיוגרפיה תמצא משהו אחר. בכל מקרה כדי להחליט בדיוק על הצורך בבדיקה אתה צריך להיבדק באופן מסודר ע"י כירורג כולל מעבר על כל הבדיוקת שעשית.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה