כאבים סביב הטבור חזקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/02/2019 | 22:54 | מאת: אופיר

שלום מימה נגרם כאב סביב הטבור סיטי בטן תקין וגסטסקופיה גם יש גם דופק בבטן סיטי לא הראה הרחבה של ארטה בטן קופצת בשכיבה על הגב וכאבים סביב הטבןר לפעמים עיוותים גם גסטרסקופיה תקינה גם ככאבים די חזקים מימה יכל ליגרם תודה

שלום אופיר, אם ה CT והגסטרוסקופיה תקינים אז קשה לומר ממה נגרמים כאבים סביב הטבור. כאבים סביב הטבור יכולים להיגרם מסיבות רבות כשאחת הסיבות השכיחות היא בקע בטבור אבל אמורים לראות את זה ב ct . אני מציע שתיבדק עי כירורג שיעבור גם על ה CT.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה