פיסורה וטיפול בנפידפין

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/02/2019 | 22:39 | מאת: יריב

שלום רב לאחר שבועיים של כאבים עזים כירורג איבחן פיסורה. הוא נתן לי נפידפין ג׳ל למשך 20 יום, שלוש פעמים ביום. לפי מה שאני קורא בפורום ההמלצה היא דווקא ל-4 פעמים ביום למשך שישה שבועות. אז מה ההמלצה שלך? וגם, אבקת פגלקס לקחת פעם ביום בבוקר, או גם בערב? תודה רבה

שלום יריב, אפשר לקחת את המשחה עד שישה שבועות. לגבי הפגלקס- זה תלוי ביציאות שלך. חשוב לשמור על יציאות רכות. זה חלק הכרחי מהטיפול בפיסורה. אך אסור שיהיה שלשול. לכן חשוב להקפיד על שתייה מרובה ואוכל עתיר סיבים, ותוספת פגלרס או תכשיר אחר כדי להגיע למצב של יציאות רכות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה