מעי גס רחב לוחץ לי בטן תחתונה משמאול

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/02/2019 | 01:14 | מאת: שון

שלום לוחץ לי הבטן התחתונה בצד שמאול לחץ חזק וכאבים בחלק מהיןם עיוותים חלקים כאבים לא עיוותים וחזקים בנוסף יש לי מעי גס רחב האם יש קשר בין הלחץ שחש לבין מעי מורחב סובל מאוד סיטי בטן תקין מימה נגרם מעי גס רחב ואם יש קשר בין הדברים קולנסקופוה לפני שנתים תקינה תסמינים החמירו מאוד מאז תודה

שלום שון, לא ברור איך אבחנו מעי גס רחב אם CT תקין? כאבים בבטן שמאלית תחתונה יכולים להיות מגורמים רבים ושונים - יכול להיות קשור למערכת העיכול, למערכת השתן, או כאבים שנובעים מדופן הבטן. באופן תיאורטי יכול להיות קשר בין תחושת לחץ בבטן למעי מורחב.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה