החלמה לאחר ניתוח(זיהום)

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/08/2017 | 14:15 | מאת: לאחר ניתוח שיערה הפוכה בעצם הזנב

אני חודש לאחר הניתוח ושמתי לב שהתחילו לי הפרשות מוגלתיות מרובות .. מה זה אומר ? הפצע מזוהם? כי זה כבר ניתוח שני שלי באותו איזור בגלל זיהום לאחר ניתוח .. אשמח לתשובה בהקדם .תודה!

15/08/2017 | 22:14 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. מומלץ לפנות בהקדם לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה