מוטרדת מאוד ממצבי הנוכחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/07/2017 | 00:15 | מאת: דריה

שלום רב. הסיפור שלי ארוך ומלווה בארבעה חודשי כאב בהם עברתי לא מעט. אני אקצר ואגיד שהכאב הוא אנטריורי בפי הטבעת ויותר נוטה לצד שמאל. לאחר בדיקות רבות לא ראו פיסורה. ביצעתי eua לזיהוי הבעיה אך לצערי ולשמחתי לא נמצא כלום(ללא פיסורה, ללא פיסטולה וללא אבצס וללא ממצא סרטני.) בעקבות יציאות מרובות ושלשול הלכתי גם לקולונוסקופיה ששללה גם הכל ולא היה ממצא חריג. הלכתי לפיזיותרפיסטית שאמרה שקשה לה לדעת אם זה מכיווץ וכי נראה שאני שולטת יפה בסוגרים ובשרירים שם. הכאב מופיע אחרי יציאה ויכול להימשך 15 דק-8 שעות. מאוד משתנה ולא עקבי . כאב של לחץ חזק מאוד שמגביל אותי בהכל אבל לפעמים יכול להיות חלש ולפעמים חזק ולאורך כל היום. בת26 ללא פתולוגיות נוספות ברקע. אשמח אם תוכל להפנות אותיי לרופא במומחיות שיכול לעזור לי או כל דבר אחר.. אני ממש מוטרדת ולא יודעת למי עוד ללכת ומה השלב הבא לאבחון.. בברכה, דריה

07/07/2017 | 00:37 | מאת: מיכל

דריה, יש לך בדיוק מה שיש לי אותו דבר , אני כבר 4 חודשים סובלת מכאב באזור פי הטבעת וכל מה שציינת . אשמח אם נוכל לדבר. גם אצלי באזור פי הטבעת בצד שמאל. אשמח מאוד לדבר איתך

13/07/2017 | 20:07 | מאת: דריה

איך אפשר ליצור איתך קשר?

13/07/2017 | 21:09 | מאת: מיכל

הי דריה. שולחת לך את המייל שלי . [email protected] אולי נוכל לעזור אחת לשניה. נראה לי שהרופא נמצא בחו"ל ולכן לא עונה .

15/07/2017 | 17:18 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דריה שלום רב, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב שהיה בחו"ל. צר לי לשמוע על סבלך. ככלל, תלונות כפי שאת מתארת יכולות להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל פיסורה, אבצסים כרוניים, הפרעה בהרפיית רצפת האגן, ועוד. נשמע לי שחלק ניכר מהבירור בכוון בעיות אלו כבר עברת, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ככלל אומר שלרוב עם עקשנות ונסיונות טיפול חוזרים ונשנים ניתן כמעט בכל המקרים לשפר את איכות החיים. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי או לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה