צריבה לא גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/04/2017 | 20:23 | מאת: קלרה

יש לי צריבה לא גרד בפי הטבעת לפחות שנה וחצי שום משחה לא עוזרת סבל נוראי אחרי כל יציאה אחרי כל אכילה יש צריבה שנמשכת כל היום שום משחה לא עוזרת

24/04/2017 | 20:12 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, צריבה בפי הטבעת יכולה להגרם לסיבות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים חיצוניים, טחורים פנימיים צנוחים, פיסורה, פיסטולה, גרד, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה