לאחר ניתוח כאבים עזים מה לעשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/04/2017 | 14:25 | מאת: סחיון

שלום אני לאחר ניתוח פיסורה(חודש עבר( ויש לי כאבים עזים מהצלקת שנפתחה... במיון אומרים שזה בסדר אבל הכאבים בלתי נסבלים

17/04/2017 | 23:21 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ככלל, רוב המטופלים לא סובלים כאב ניכר חודש לאחר ניתוח פיסורה. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה