נרות, כאבים בחדירה אנאלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/02/2017 | 18:16 | מאת: טל

היי בן 33 גיי מבצע יחסים אנאליים (המקבל) לפני כ4 חודשים פניתי ליעוץ רקטולוגי בעקבות תחושת שריפה בפי הטבעת בעת יציאות.אמר לי הד"ר שאין לי משהו שניתן לאבחן (פיסורה וכו') ושכנראה מבנה פי הטבעת שלי הוא כזה שכואב לי "ואין מה לעשות" או שיש לי קוקסידנה בפי הטבעת והפנה אותי לרופאת גב. רופאת גב אמרה שאין לי קוקסינדיה אבל שאולי חלק בפי הטבעת שלי שמתחבר לגב טיפה נפגע בגלל סקס אנאלי אבל שהיא לא יודעת. המליצה על ג'ל עזריאן במידת הצורך. שמתי אותו ועדיין לא עובר. בימים אלה אין לי כ"כ תחושת שריפה כבר בעת יציאות אבל כן יש לי כאבים בעת יחסים (פעם גם היו לי כאבים אבל הרבה הרבה פחות) הלכתי לגסטרולוג אחר. נתן לי ניפדיפין (שאותו אני מכיר ושמתי לעיתים) ונרות. אתמול שמתי נר ראשון-ראשית האם הנר אמור להחדר ממש עמוק לרקטום מידי לילה ולהתמוסס? כי היום קמתי בתחושה לא כ"כ נוחה כאלו משהו היה תקוע לי שם... האם זה אמור לעזור? מה ההבדל בין נרות ובין ניפדיפין ? תוך כמה זמן נרות עובדים? אני רוצה לקיים יחסי מין אנאליים בלי כאבים כמו פעם תודה

28/02/2017 | 21:16 | מאת: פרופ' עודד זמורה

טל שלום, ככלל, נרות לרוב מתמוססים תוך מספר שעות, אבל אייני יודע איזה סוג של נרות קיבלת, ולכן איני יכול לתת ימידע יותר ספציפי. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה