לאחר ניתוח טחורים וסדק האם מותר לעשות ריצה על הליכון

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/12/2016 | 14:01 | מאת: ללולה

לפני כחודש בעלי עבר ניתוח לכריתת טחורים וסדק השאלה שברצוני לשאול האם מותר לו עכשיו לעשות ריצה על ההליכון תודה מראש

17/01/2017 | 20:29 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. ככלל, אין מניעה לפעילות גופנית כגון הליכה או ריצה לאחר הניתוח כל עוד זה לא גורם אי נוחות ניכרת, לרוב מומלץ להמנע מרכיבה על אופניים עד שהפצעים מחלימים. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה