תופעות של מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/02/2007 | 12:02 | מאת: מאירה

שלום אני בת 39 אם לשלושה. עברתי צריבת חצוצרות לפני שנתיים בערך. יש לי תופעות של חולשה חמישה ימים לפני המחזור (התפרצויות זעם, רגליים רועדות, כאבי מפרקים) ובשלושת הימים הראשונים של המחזור , שיש בהם זרימה חזקה. המחזור שלי תמיד היה שבוע ונשאר כך גם אחרי הצריבה. עם התפרצויות הזעם למדתי להתמודד. אבל עם החולשה, אני לא יכולה לצאת לעבודה. מפחדת להתעלף בעבודה. כך יוצא שאני נעדרת בין 4 ל6 ימים בחודש בגלל המחזור. יש תרופה לתופעה? נ.ב. עשיתי אולטראסאונד לפני חצי שנה שיצא טוב. לא נמצאו ממצאים חריגים חוץ מורידים מורחבים עם זרימה מוגברת ברחם. לתשובתך המצילה אודה

שלום לך, יש לברר את רירית הרחם בהיסטרוסקופיה אבחנתית ולדגום הרירית. אם היא שפירה (ורוב הסיכויים שכך תוכלי לקבל טיפול יעיל ומצויין להפחתת או עצירה מחלטת של הדימום ללא חתכים או סיכונים. נשמח לעמוד לשירותך, ד"ר כהן 054-5485062

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים