דימום שלא נפסק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/01/2016 | 07:14 | מאת: ליטל

בת 50 קיבלתי מחזור שנמשך 3 שבועות דימום מאסיבי הרופא נתן לי פרוברה למשך שבועיים. אחרימשישה כדורים הדימום גבר יותר האם להפסיק את התרופה? אולי הכדור לא מתאים לי?

שלום לך, הבירור צריך לכלול ביופסיה מרירית הרחם והיסטרוסקופיה אבחנתית אותה יש לבצע עם סיום הדימום הוסתי בשלב ראשון יש לקחת כאמור ביופסיה מרירית הרחם ולאחר מכן לטול טיפול שיפסיק הדימום ואז להשלים בדיקת היסטרוסקופיה. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים