כאבים בבטן והרגשת חולשה לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/09/2020 | 19:08 | מאת: סיגל

שלום, לפני חודש עברתי ניתוח קיסרי. שוחררתי לאחר מכן ולפני שבועיים חזרתי שוב למיון בגלל כאבים שהיו לי בבטן מצד ימין למעלה ובבטן למטה. עשו לי סיטי ואמרו לי שיש לי קולקציה בגודל של 90 על 30 מעל הכבד וליד המעיים. בנוסף,אמרו שיש לי זיהום רחמי וזיהום בחתך העורי בבטן התחתונה. הקולקציה נוקזה והפתח הניתוחי נפתח ונוקה וקיבלתי אנטיביוטיקה במשך שבועיים. שוחררתי הביתה אבל עדין יש לי כאבים בבטן וחולשה. החום שלי גם מגיע ל37 כשאני בדרך כלל לא עוברת את ה36.5. אני יודעת שזה לא מצביע על חום אבל אני בדרך כלל לא מגיע לטמפרטורה כזאת. עשו לי אולטראסאונד ואמרי שאין נוזל בבטן. איך אני יכולה לדעת שגם אין לי זיהום? תודה. *מוסיפה את מה שרשמו לי בסיטי*

אם יש כאבים או חום חזרי לחדר המיון מיידית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים