הכתמות ודימומים בין וסתיים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/08/2020 | 17:05 | מאת: שרונה

שלום, בת 40, מחזורים לא סדירים (שחלות פוליציסטיות). מאז הלידה השלישית והאחרונה שלי, לפני כשנתיים, סובלת מהכתמות ומדימומים בין וסתיים. בדיקת בלוטת תריס מלפני שנה תקינה, בדיקות אולטרסאונד תקינות, בדיקת פאפ תקינה וכן בדיקת קולופוסקופיה. מבחינת רופאת הנשים שלי הכל תקין ואין מקום לדאגה אך אני לא שקטה. אשמח לחוות דעתך האם יש מקום לבדיקות נוספות. תודה!

רצוי לברר הסיבה, האם הייתה לידה קיסרית? האם בוצע בירור חלל הרחם ע"י היסטרוסקופיה אבחנתית? האם בוצע פרופיל הורמונלי מלא? אולטרסאונד תלת מימדי? האם יש חשד לאנדו/אדנו מיוזיס? כדאי לברר הנושא במרפאה /רופא המתמחים בנושא.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים