שארית שלייה- היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/05/2020 | 21:52 | מאת: I.f

ילדתי לפני 7 שבועות. בבדיקה שגרתית לאחר משכב לידה ראו באולטראסאונד ממצא של כ 20 ממ. אז כמה שאלות 1. האם צריך לחכות לווסת כדי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ? 2. האם צריך לחכות כמה חודשים לאחר לידה להיסטרוסקופיה ניתוחית או שעדיף לעשות הכל כמה שיותר מהר? 3. האם צריך לקחת ציטוטק להרחבת צוואר הרחם לפני ההליך?

התזמון אינו ידוע. אם יש דימומים מיידית, אחרת יש להמתין 2-3 חודשים לאח הלידה ע"מ להסיר הממצא. אין צרך בציטוטק לפני. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים