הנקה והפרשות אחרי מחזור....

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/02/2020 | 22:51 | מאת: בחורה

אני בת 31 אני אחרי לידה שנה וארבע חודשים ועדיין מניקה את התינוקת שלי .קבלתי מחזור לפני כמעט שלושה חודשים ..יש לי תקן חוץ רחמי רגיל שמי אותו אחרי 40 יום מלידה וכאשר הרחם היה נקי בבדיקה של הרופא לפני עשרה ימים קבלתי מחזור שנמשך ארבעה ימים דימום רגיל לא חזק ... אתמול היה לי כתם בצבע חום על תחתון ובניגוב הפרשה בצבע דם...יש לציין שאני מניקה הרבה האם תופעה זו מוכרת בזמן הנקה האם יתכן שזה ביוץ אני קצת לחוצה התור שלי עוד שבועיים אצל רופא נשים

אם ההנקה חלקית יתכנו כתמים שהם למעשה התחלת וסת, אם יש ספק, כאב או תחושות הריוניות יש לבצע בדיקת הריון. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים