תיקון מבנה רחם דיסמורפי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/09/2019 | 21:42 | מאת: מירי

בת 41 מבצעת ivf על רקע pgd בעבר עברתי לידה שקטה בשבוע 22 והפלות והריונות כימים לפני מספר ימים בוצע היסטרו אבחנתית ונמסר שיש רחם דיסמורפי u1a רירת תקינה בהחזרות של עוברים הגיעה 12 ובעבר עשיתי us תלת מימד הודגם רחם ארקואטי האם היית ממליץ לניתוחית

נראה כי ככל הנראה יש להרוויח מתיקון המבנה לשפר הצלחות הטיפולים. יש כמובן להתרשם ממצאי האולטרסאונד התלת מימדי וההיסטרוסקופיה האבחנתית אך נראה שהכיוון ברור

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים