דימום בין וסתי לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/07/2019 | 23:29 | מאת: ב

שלום ד"ר, בת 27, ברקע שחלות פוליציסטיות, מחזור לא סדיר וכיוב. 4 חודשים לאחר לידה ראשונה (ללא טיפולי פוריות). לידת וואקום (בשל ירידת מים ממושכת ועליה בחום הגוף לפני הלידה. הכל הסתיים בשלום. גם הבדיקה שלאחר משכב הלידה הייתה תקינה). בתאריך 3.6 הבחנתי בניגוב, בכתמים ורדרדים.. זה נמשך כיום וחצי ועבר. בתאריך 9.7, קיבלתי מחזור שנמשך כשבוע (זה רגיל אצלי), והסתיים ב15.7. היום (21.7), שוב הופיע דימום (גם על התחתונית וגם בניגוב, לא מאסיבי והיה בגוונים של חום-אדמדם, אבל מילא כמעט את כל התחתונית). יש מעט כאבי מחזור. אני דיי בלחץ, אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש צורך לגשת לבדיקה בדחיפות. תודה!

21/07/2019 | 23:51 | מאת: ב

עוד אציין שאיני משתמשת באמצעי מניעה, אינה מניקה ואין סיכוי שאני שוב בהיריון.

מזל טוב ללידה, הדימומים עשויים לנבוע משינויים הורמונליים לאחר הלידה או שארית הריון, כדאי לגשת לבדיקת אולטרסאונד ובדיקות דם אצל הרופא המטפל. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים