מחזור נוסף 12 יום לאחר סיום מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/05/2019 | 00:40 | מאת: רונה

בת 36, ללא ילדים. לפני חצי שנה לאחר בדיקת פאפ התגלה וירוס פפילומה 18, ובנוסף אסקוס, נשלחתי לבדיקת קולופוסקופיה, והרופא אמר שאין כרגע צורך לקחת דגימה לביופסיה. אני מקיימת יחסים מוגנים. המחזור שלי סדיר כל 27-29 יום, עד לפני שנה הוא היה מתמשך 3-4 ימים גג, יומיים של דימומים חזקים והשאר חלשים. בארבעת החודשים האחרונים המחזור אורך יותר זמן. חזק יותר, ובנוסף חזרתי להרגיש כאבי מחזור ביומו הראשון לאחר שנים שלא סבלתי מכאבים(כאבי גב, בטן תחתונה, כאבי ראש ובחילות). ב2 לאפריל סיימתי מחזור של שלושה ימים ולאחר מכן ב12 לאפריל קיבלתי שוב פעם מחזור שנמשך עד לתאריך 27 לאפריל, זה התחיל ,(סליחה על התיאורים) בהפרשות ממש כהות על התחתונית ולאחר מכן מחזור של ממש. כעת ב16 למאי קיבלתי שוב ואני עדיין במחזור (21/5). האם יש השפעה של הוירוס על תדירות או על המחזור עצמו? קצת מלחיץ אותי שהרופא לא שלח ביופסיה. האם אני יכולה לבקש שישלח גם אם הוא טוען שאין צורך? אני לא שקטה לגבי זה? בנוסף בנוגע לירוס, שאלתי את הרופא האם אני מדבקת והאם להימנע מקיום יחסי מין הוא אמר שלא להימנע ואני לא מדבקת. לא מובן לי איך אני לא מדבקת? איך נדבקתי כי הבנתי מקריאה באינטרנט שגם עם קונדום נדבקים. האם אני צריכה לספר על הוירוס לבן זוג / פרטנר.. אני חוששת מתגובה (מוצדקת) בגלל חוסר הבנה והיכרות עם הנושא (הרופא לא מדבר עברית טובה והיה לי קשה להבין אותו כמו שלו היה קשה להסביר). תודה

הפורום אינו עוסק בצוואר הרחם, אנא פני לפןרום המתאים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים