דימום לאחר הוצאת פוליפ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/02/2019 | 20:48 | מאת: חנה

שלום לך עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בתאריך 23.1.19 ומאז הדימום לא נגמר הדימום רק בניגוב בצבע חום ורוד ולפעמים אדום יש לי כאבים בנרתיק וגם דקירות וגם כאבים במותניים שמקרין למפשעה אני ללא מחזור 7 שנים האם בגלל שאין לי מחזור הדימום לא פסק בסיכום מחלה היה רשום שהפוליפ הוצא בשלמותו והכל תקין יש לי בקורת לרופא רק בעוד חודש תודה רבה

אם יש כאבים המקרינים לכיליה יש לגשת לרופא המשפחה כבר מחר לבדיקת שתן, הדמום יכול להמשך גם חודש לאחר הניתוח

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים