הסרת פוליפ לאחר טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/01/2019 | 09:31 | מאת: לימור

היי..בת 44 וחצי.לאחר החזרת עוברים שנכשל לצערי . מבדיקה שגרתית התגלה פוליפ באורך 15 ממ . מחזור אחרון היה ב 18/12 וזומנתי לניתוח הסרת.פוליפ ל 17/1.. ורציתי לשאול.. האם הניתוח נקבע לי לתאריך טוב מבחינת המחזור וגם מבחינת יעילות ? שאלה נוספת..מתוכנן לנו טיפול אי וי אפ נוסף בסוף ינואר..האם נוכל להתחיל בטיםול ישר אחרי הניתוח ? תודה

כדאי להוציא הפוליפ לפני חידוש טיפולי ה-IVF, רצוי להמתין חודש אחרי הניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים