דימום כבד שבוע לאחר הסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/01/2019 | 16:17 | מאת: Ola

שלום רב, לפני כשבוע עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שראו שאריות שיליה באבחנתית. אני שלושה חודשים אחרי לידה. במהלך השבוע היה דימום קל, מחזור ומטה והלילה פתאום היה לי דימום ממש כבד! טרי ואדום ממש שהכתים את הסדינים והבגדים ויצאו גם קרישי דם. בבוקר ובמהלך היום הדימום חזר להיות חלש. במרפאה אמרו שיתכן מחזור חזק לאחר הליך כזה. האם יש ללכת להיבדק או שזה נורמלי ? תודה רבה מראש. מודאגת מאוד.

אם הדימום נחלש/פסק אין טעם להבדק שנית. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים