שאללללללללללההההההה דחופהההההההה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/10/2018 | 00:12 | מאת: רון

האם עכירות שומן פריטוניאליי ממצא בסיטי קשור לבעיה גנגולוקית או הריון או לא קשור?! ומה המשמעות של הממצא תודה

ממצא לא ספציפי לא ניתן להקיש ממנו כלום ללא סיפור קליני מצורף

20/10/2018 | 11:48 | מאת: רון

שלום רופא ל4 חודשים ויש לי נפיחות ברום הבטן עכשין הפיחות בכל הבטן לחץ דופק חזק חזק חזק מרגישה כמו נפיחות מחת לחזה באמצע עג למעל הטבור נפיחות שפועמת כל הזמן דופק חזק חזק כאילו יש מישהו נושם שם או לב שדופק בסיטי ללא חומר ניגוד הממצא היחיד שהיא רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי והשאר תקין רחם ושחלות בגודל תקין המליצו לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד מה זה. יכול להיות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים