דימום חזק עם גלולות פומניק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/10/2018 | 18:34 | מאת: חסוי

היי אני לוקחת גלולות פומיניק רצוף כבר ארבעה חודשים לא עושה הפסקה בין החבילות. יצא שאני מקבלת כל שלושה שבועות והדימום הוא שבוע וחצי. הדימום האחרון אורך כבר שבועיים וחצי והכאבים מתגברים האם זה תקין?

נשנע כדימום ממושך, יש להבין את כל נתוני הרקע ע"מ לעזור, גילך, בריאותך, משקלך, מה הסיבה לשימוש בפומיניק? היו ניתוחים גינקלוגים? הריונות ולידות? תרופות נוספות?

06/10/2018 | 13:19 | מאת: חסוי

היי אני נערה בת 17 סובלת ממיגרנות, משקלי 60 קילו והגובה 1.74. התחלתי גלולות פומיניק לפני ארבעה חודשים עקב דימום חזק וכאבים חזקים. אני בתולה. ואני לוקחת באופן קבוע פעם ביום אלטרול 25 מ"ג. ללא ניתוחים גניקולוגיים וללא הריונות

31/12/2018 | 19:11 | מאת: מיס

שלום רב ! לפני חודש התפוצץ לי גופיף וקיבלתי את הגלולה פומיניק בכדי לעזור את ביוץ, אני לוקחת את הגלולה כל יום באותה שעה וקיבלתי מחזור במשך שבוע למרות שאני עדיין לוקחת את הגלולה האם זה בסדר? אני בת 33 משקל 52

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים