דימום בעת ניסיון כניסה להריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/08/2018 | 09:23 | מאת: רוני 26

שלום רב, אני בת 26 ומנסה עם בעלי כבר שלושה חודשים להיכנס להריון. הייתי 10 שנים על גלולות עשיתי הפסקה של חודשיים בהם שכבנו עם קונדומים ולאחר מכן 3 חודשים ללא אמצעי מניעה. בכל 5 החודשים האלו קיבלתי מחזור בכל חודש. לעיתים איחור של כמה ימים. החודש קניתי ערכות ביוץ כמו שכתוב התחלתי לבדוק מהיום ה10 לוסת. (הוסת הייתה ב6.8) מאז הבדיקות לא יצא שום יום עם ביוץ וביום ראשון האחרון חשבתי שיש שני קוים על הבדיקה באותו צבע אך יום למחרת שבדקתי שוב כבר לא ראו ביוץ. אתמול יום שלישי ה21.8 החל לי דימום קל ובהיר. בעיקר בניגוב היום יום רביעי שוב פסק. מה זה?? האם זה התחלה של מחזור?

יתכן, בכל מקרה הפני שאלות בנושא פיריון לפורום המתאים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים