הפרשות חוץ לרחם לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/07/2018 | 17:34 | מאת: Nir

שלום אני 5 חודשים אחרי לידה. ונטלתי מדבקות למניעת מחזור וקיבלתי מחזור היום ולאחר 3 שעות תוך כדי שאני מנגבת לתומי אני רואה גוש בשר בערך 6 סמ במבע אדום ורוד כזה עם קצת לבן ואני בחופשה בחול מה עלי לעשות? דחווווףףףף אשמח למענה כי אני מאוד לחוצה

אם הדימום פסק ואת חוזרת בימים הקרובים לארץ, עדיף לבצע את בקורת האולטרסאונד בארץ, אם לזמו רב או המשך דימום גשי שם לרופא נשים/מיון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים