מירנה מקדימה את המונאפוז? קראתי באתרים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/06/2018 | 08:29 | מאת: שני

מירנה מזרז את גיל המעבר והפסקת הווסת? ייתכן ואין ביוץ עם מרנה(לפי טכנאית אולטראסונד. 2) האם ייתכן ומירנה גורמת לגלי חום? כל כמה חודשים לתקופה של כחודשיים? 3)אם אמא סיימה ווסת בגיל 53 האם ייתכן והבת תפסיק מחזור בגיל 46?4)איך יודעים שנגמר המחזור כשיש מירנה? תודה רבה

שלום לך, מירנה לא מקדימה את גיל המנפאוזה לפי הידוע עד כה. היא עלולה להגביר תופעות גיל מעבר כגון גלי חום בחלק מהנשים. בכדי לדעת האם מדובר במנפאוזה יש לבצע פרופיל הרומונלי, אם הערכים יצביעו בודאות על מנפאוזה, ניתן להוציא ההתקן, גיל המנפאוזה הוא מולטי פקטוראלי ומושפע מגורמים רבים בניהם גנטיקה, משקל, תזונה, תרופות ועוד בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים