מחזור או הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/06/2018 | 13:36 | מאת: חסום

ביומיים האחרונים יש לי הפרשות או מחזור חום כהה אני בת 16 לא קיימתי יחסי מין,לא לוקחת גלולות,המחזור שלי לא סדיר ואני בטיפול אצל רופאת נשים.בנוסף בשבוע האחרון התחלתי לקחת ברזל חומצה פולית וויטמין C אולי יש קשר?? אני ישמח שתגידו לי אם זה מסוכן ומה הטיפול???

שלום לך, הסת מןשפעת מגורמים רבים בניהם תרופות, ויטמנים, מזג אוויר משקל ועוד אין מקום לדאגה עקבי ובמידה והשיבושים נמשכים פני לבדיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים