כאבים בנרתיק בעת מתן שתן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/04/2018 | 00:40 | מאת: רחל

שלום ד"ר יש לי כאבים בנרתיק חזקים מאוד בעת מתן שתן ורצון להתפנות פעמים דחופות וכל פעם יוצא ממש קצת..כמו כן ירד לי דם אבל דם מאוד בהיר , והדם יורד רק בעת מתן שתן,על התחתונית יש הפרשה צהובה מה שאומר לי שזה לא מחזור,אני אקדים ואומר שעד לא מזמן הייתי בבתוליי,התחתנתי וקיימנו יחסים,בפעמים הראשונות אכן היה דימום וזהו ובפעמים הבאים כלומר רביעי חמישי כבר לא היה דם,אני די רטובה שם למטה אז לא נראה לי שזה עניין של יובש,אגב בפעם האחרונה היה לי ריח לא נעים בעת קיום היחסים,חוץ מזה אני אמורה לקבל וסת לפחות עוד שבוע פלוס או שאני בהריון ,אני לא יודעת לבנתיים ...זה לא מרגיש לי דם של וסת...זה דם אחר,לא יודעת שונה לי...אשמח לשמוע את עצתך

שלום לך, כדאי לגשת לבדיקה מסודרת, המקור לכאבים יכול להיות דלקת/זיהום/פציעה מקומית בנרתיק בדיקה מסודרת תעזור באבחון וטיפול הולמים בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים