דימום בין מחזורים במיוחד לאחר אימון גופני

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/03/2018 | 16:25 | מאת: לימור

שלום רב, אני בת 35, ללא ילדים ולא נוטלת גלולות. בשנתיים האחרונות , היו לי קצת דימומים לא סדירים וכאבי בטן ואגן , רופאת הנשים שלי עשתה לי פעמיים פיפל (האחרון היה לפני שנה בערך) ולא נמצא שום ממצא ופאפ לפני 3 שנים ללא ממצא. לאחר מכן זה טיפה נרגע. אך לפני כחודשיים התחלתי אימון גופני ו3 פעמים לאחר אימון הגופני הופיעה לי דימום, חלק דימום עם הפרשות ובחלק מהמקרים הפרשות חומות , יש לציין שזה רק בניגוב ונמשך בין יום ליומיים. מלווה לפעמים בכאבי גב תחתון ובטן, שאני חושבת על זה יכול להיות שזה גם היה בזמן ביוץ אך לא בטוחה אם כל המקרים היו כאלה. אני מאוד מודאגת ממה זה יכול להיות ? למה זה קורה במיוחד אחרי אימון גופני ? אודה לתשובתך בהקדם.

יש להשלים בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד עדכני, ולשקול קולפוסקופיה

16/09/2022 | 14:30 | מאת: אנונימי

היי אני 7 חודשים כמעט אחרי לידה ואני מאתמנת כבר 5 חודשים הייתי בהפסקה עקב שן בינה ושהתחלתי להתאמן לאחר חודש אחרי כל אימון גופני יש הפרשות עם קצת אדום ורוד

22/03/2023 | 22:00 | מאת: מרי

בדיוק אותו הדבר לאחר אימון כושר בת 22

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים