אמצעי מניעה..כאב ראש

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/01/2018 | 21:50 | מאת: מימי

שלום ד"ר יקר. בת 42. לידה אחרונה לפני שנה. לאחר הלידה שמתי התקן נובה טי שעשה לי צרות צרורות. דיממתי בלי סוף במשך 4 חודשים עד למצב של אנמיה. הוצאתי אותו ומייד עברתי לגלולות סרזט וגם איתם דיממתי בלי סוף ועברתי למיקרולוט שגם איתן דיממתי בלי סוף. בסופו של יום הציעה לי הרופאה התקן מירנה. הבנתי שהתקן מירנה מכיל את אותו פרוגסטרון שקיים במיקרולוט וסרזט אז אם הגלולות הנ"ל גרמו לכאלו צרות מן הסתם גם המירנה לא יתאים לי..האם אני טועה? אני מעשנת 4 סיגריות ביום האם בשום פנים ואופן אסור לי אמצעים הורמונאלים? אפילו לא נובה רינג שזה הורמונים מקומיים? אסור לי קונדום מאחר והנני דתיה.. מה נשאר? נרות קוטלי זרע? יעילותן נמוכה ואני פשוט לא לא לא מוכנה לשום הריון נוסף כעת או בעתיד. קשירת חצוצרות היה יכול להיות יופי של פיתרון אלאמלא הדימומים שעלולים להיגרם מזה וכאמור הנני שומרת טהרה וזה בעייתי בשבילי. איזה אמצעי היית ממליץ לי אני מיואשת.. ( ובעלי יותר ממני ..אין יחסים כמעט שנה)

שלום לך, יש צורך ביותרפרטים, מספר הריונות ולידות? ניתוים קיסריים? ניתוחים אחרים? מצב בריאות? יש רקע משפחי לקרישיות יתר? הבעיה לא מתאימה לייעוץ באינטרנט כי יש מספר משתנים וכבר נחלת מספר אכזבות מטיפוים קודמים גשי למומחה בתחום, בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים