הפרשה לבנה סמיכה צמיגית וקצת דביקה מהנרתיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/10/2011 | 00:44 | מאת: רוני1

שלום, אני בת 18 התחלתי להשתמש בגלולות מסוג יאז לפני כחודש, כל החודש הזה היו לי דימומים קטנים בצבע חום ולקראת סוף החודש התחיל דימום אדום שכנראה היה מחזור, וכאשר סיימתי לקחת את הגלולות הלבנות שבחפיסה, הכל נעלם ב"בום", פשוט יום אחד הכל הפסיק ולא היו לי שום הפרשות או דימומים. היום שמתי לב שיש לי הפרשות סמיכות בצבע לבן , צמיגיות ודביקות קצת, האם זה נורמלי ? האם אני בהיריון ? [ אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לפני כשבועיים, ונטלתי את הגלולות כמו שצריך.] תודה רבה !!

רוני אם נטלת הגלולות כסדרן הסיכויים להריון אפסיים, גשי לבדיקת צהות ההפרשות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים