דבי - כאבי צוואר כרוניים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

05/04/2008 | 12:42 | מאת: דבי

שלום לכולם! אני שמחה מאוד לדבר אתכם ! התקלקל לי המחשב ולכן אני לא יכולה לדבר אתכם ועדיין אין לי מחשב אני מקווה שהשבוע הוא כבר יהיה מוכן. אני לספר לכם שביום חמישי ההיתי אצל פרופ' איזנברג ברמבם' בחיפה הוא מקסים!!!! יש לו המון סבלנות והכי חשוב הוא מקשיב..... סיפרתי לו על כל הבעייות שיש ואיך אני מנסה לעזור לעצמי .הוא היה מרוצה מאוד ואז הוא אמר שבגלל כל הבעייות שיש לי בעמוד שידרה צווארי - בירכיים - גב תחתון לא פלא שאני סובלת מכאבים כרוניים חזקים. הוא הציעה לי להשתמש בטאנס- לכאבים הוא רשם לי מדבקות שלפי דבריו זה יכול מאוד לעזור לי. חוץ מזה אני הולכת לעשות יוגה טיפולית שגם על זה הוא המליץ מאוד. אני מנסה בכל מיני דרכים לעזור לעצמי. הדבר הכי חשוב מאז שהתחלתי לקחת סרוקסט פעם ביום מצבי החרדתי השתפר מאוד אני לוקחת את הכאבים בצורה אחרת לכן אני ממליצה מי שסובל מכאבים חזקים ולא מוצא את עצמו שיבקש מהרופא שלו תרופה שיהיה אפשר לישלוט במצב אפילו עם כאבים חזקים!!!!! אני אשמח לדבר איתכם זה כמו ששלמה אומר המקום היחידי שמקשיבים וזה עוזר מאוד. שבת שלום באהבה דבי

08/04/2008 | 18:47 | מאת:

דבי יקרה, המחשב החצוף הרגע מחק את ההודעה שלי אך אנסה לשחזר את רובה.... אני שמחה שפנית לפרופ' אייזנברג ושאת מרגישה שהוא הקשיב לך ומנסה לעזור לך - הוא בהחלט רופא ואדם מיוחד במינו. לגבי מכשיר ה TENS שהוא המליץ לך - יש אנשים שהמכשיר הזה מאוד מקל עליהם אז לדעתי האישית, בהחלט כדאי לך לנסות. מנסיוני בעבר הרחוק וממה שקראתי, חשוב שאיש מקצוע ינחה אותך איך להשתמש במכשיר ואיך להניח את האלקטרודות כי המיקום שלהם יכול מאוד להשפיע על הצלחת הטיפול. יכול להיות שתצטרכי לנסות כמה מיקומים עד שתמצאי את הטוב ביותר.....אני ראיתי בעצמי את ההבדלים. יש אנשי מקצוע נוספים כמו פיזיוטרפיסטים שמבינים בטיפול במכשיר זה ויוכלו להנחות אותך היטב ובכך לתת סיכוי טוב יותר לטיפול- אלא אם כן פרופ' אייזנברג כבר סידר את העניין... אני מאחלת לך הרבה הצלחה עם היוגה המיוחדת ומחזיקה אצבעות שזה ישפר את המצב ושהתנועה העדינה תועלי לך. במיוחד שמחתי לשמוע שהסרוקסט עזר ועוזר לך ואף השפיע על ההתייחסות שלך לכאב. נכון שזה מדהים עד כמה המצב הנפשי שלנו משפיע על ההתייחסות/הסתכלות שלנו לכאב? כל הכבוד לך שפנית לקבלת עזרה - הרבה פעמים הצעד הכי קשה הוא לפנות לקבל עזרה בנושאים הנפשיים. לסיום, אני מקווה ומאחלת לך שההתמודדות שלך תהפוך קלה יותר ויותר עם הזמן ועם כל הטיפולים החדשים. מחזיקה לך אצבעות, מנדי