כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/09/2007 | 22:11 | מאת: אמיר

שלום רב, אני בן 32 יש לי כאבים בצד שמאל באיזור שבין הצלעות והאגן, כאב כמו שריר תפוס (לא דקירות), זה כאב קבוע (לא בא והולך). הכאבים התחילו לפני כשנה וחצי, הכאב מתגבר אחרי ארוחות גדולות ובשעות הערב (בבוקר פחות כואב בד"כ). לפני כחודשיים התחילו לי גם כאבי גב בצד שמאל למטה,לפעמים יש לי גם כאבים בפופיק. עשיתי בדיקות דם, רנטגן חזה, רנטגן ושט, אולטרא סאונד, א.ק.ג. והכל יצא תקין. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה לבדיקה שכדאי לי לעשות. תודה, אמיר

30/09/2007 | 12:16 | מאת:

שלום רב לך, המצב שאתה שרוי בו בוודאי מאוד מתסכל אותך כי אתה סובל ללא הרף מכאבים אך אף אחד לא מבין מדוע. אכן, זה מצב מתסכל במיוחד כי הורגלנו שאנו צריכים להבין כל מה שקורה לנו ושתהיה לבעיה הגדרה ברורה. זה כה קשה לחיות באי-ודאות וזו תחושה שמעוררת הרבה דאגות. אני חושבת אבל שאם יצליחו להקל עלייך, יהיו לך יותר כוחות אם כבר היית אצל נוירולוג ועברת שמה בדיקות נוירולוגיות מקיפות, בנוסף לכל הבדיקות שכבר ביצעת, המלצתי האישית היא לפנות למרפאת כאב בבית חולים מרכזי, על מנת לקבל טיפול/הקלה לכאבים עצמם וייתכן מאוד שהם גם ישלחו אותך לבדיקות מסוימות, אם הרופא/ה י/תראה זאת לנכון. הסיבה שכדאי לפנות למרפאת כאב הינה משום שהצוות במרפאת כאב הינו מתמחה בטיפול ומתן הקלה לאנשים הסובלים מסוגים רבים ומשונים של כאב וממה שסיפרת, נשמע שהכאב ממש מקשה עלייך ולכן, חשוב להרגיע כמה שניתן את הכאב בסיוע של אנשי מקצוע מתאימים. כל טוב, מנדי

10/11/2007 | 00:29 | מאת: אריק

שלום! אני סובל מזה כשנה מכאבים כרוניים בצד שמאל של הפה(לא תמיד) ובעיקר בלסת העליונה מצד ימין.trigeminal nerve disorder. אני מטופל בטגרטול.- 3 כדורים ביום של 200 מ"ג. הכאבים ממשיכים בצד ימין ולאחרונה התגברו גם הכאבים בצד שמאל. אשמח לעצה טובה בברכה, אריק