כאב כרוני בשל פגיעה עצבית

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/03/2007 | 01:40 | מאת: mirmir

במשך שנים אני סובלת מכאבים בקרסול בשל פגיעה עצבית. עברתי ניתוח שהקל עלי מעט, ונאמר לי ע"י הרופא שאחרי הניתוח אין מה לעשות. אני מאוד סובלת. התפקוד היומיומי שלי נפגע מאוד, וכמובן גם איכות החיים. קשה וכואב לי מאוד ללכת. אני מקבלת המון זריקות קורטיזון. נעזרתי הרבה ברפואה אלטרנטיבית. ההקלה מעטה ולא מספיקה. רציתי לדעת אם יש משהו שיכול להקל עלי את הכאב. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

28/03/2007 | 11:40 | מאת:

שלום רב לך, צר לי על הסבל שאת עוברת. היום ישנם תרופות שנועדו לכאב עצבי וייתכן שאחת מהן תוכל להקל עלייך. אני ממליצה לך להגיע למרפאת כאב מכיוון ששם יתייחסו לכאב במלוא הרצינות וינסו להקל עלייך בכל דרך אפשרית. אם אפשר לסייע בעוד משהו, אנחנו לרשותך, מנדי

29/03/2007 | 07:39 | מאת: רות

אם הכאב גובר בהליכה ובעמידה, קיים פיתרון מדהים שהציל ופתר לבעלי בעיה דומה. נעלי MBT שמאזנות את הגוף ומתקנות תנוחה לא נכונה שכניראה לוחצת על עצב. צריך לקבל הדרכה ממישהו עם ניסיון. לבעלי השתנו החיים תוך 3 ימים !

31/03/2007 | 17:12 | מאת: mirmir

לרות תודה על העצה. אצלי הכאב אכן גובר מאוד בשל הליכה או עמידה . אודה לך אם תוכלי לתת לי יותר פרטים על הנעליים האלו, היכן ניתן לרכוש אותן, ולמי יש ניסיון כזה שיוכל לייעץ ולתת הדרכה מתאימה. תודה - מירי

05/04/2007 | 09:02 | מאת: מידע חשוב

שימוש בסופר 5 יעזור לך להחלים ממחלתך ומהכאב הכרוני מצורף לינק לדף מידע ופרטים http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6035 חג אביב שמח

05/04/2007 | 11:08 | מאת: mirmir מירי

תודה רבה על העצה כתוב שם שהתוסף מיועד לחולי אוסטיאופורוזיס, אך בכל זאת אבדוק את העניין. האם ידוע לך מניסיון שזה מתאין גם ל CRPS / RSD ? מירי