רופא מומחה כף רגל + CRPS

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

21/02/2007 | 13:49 | מאת: ש.ש

אבקש את עזרת הפורום לאיתור מומחה כף רגל שמתעסק גם עם בעיות CRPS.טו מומחה לנושא CRPS באזור הצפון.

21/02/2007 | 18:30 | מאת: פשוט אני

שלום ש.ש ממליצה מאוד לפנות לאורתופד כף רגל ד"ר איל מלמד ברמב"ם (הוא מקבל גם באופן פרטי במרכז חורב). אם יהיה צורך הוא כבר יפנה אותך הלאה לד"ר אייזנברג (שהוא המומחה לCRPS)

23/02/2007 | 09:10 | מאת: ש.ש

תודה רבה

29/05/2008 | 18:53 | מאת: יוסי

לאבי (בן 85) יש כאב בלתי נסבל ובלתי ניתן להסבר באצבע שניה מימין ברגל שמאל הכאבים הם אך ורק בלילה בזמן שינה ובישיבה (כאבי דקירות) כשיש כאב הוא מורח בקרם שמרגיע מעט (הכאב מעיר אותו מהשינה כמעט כל לילה) עד היום: נעשה דיקור ולא עזר, כירורג חדר וחתך את הציפורן לא עזר משחות לא עוזרות רק מרגיעות לזמן מועט מומחה לכף רגל ד"ר קרפ המליץ ללכת לניאורולוג אך רופאת קופ"ח אמרה שלא צריך ונתנה כדורים שלא עוזרים בעבר היה אצל פרופסור לרפואת עור ולא עזר פדיאטור לא עזר. בקצרה איכות החיים שלו בגילו מופרעת קשות בגלל בעיה זו האם מישהו יכול להמליץ על רופא באיזור המרכז שיכול לתת אבחנה ולטפל. כפי שציינתי עברנו הרבה רופאים . ואני לא מאמים שבעידן שלנו אין פתרונות רפואיים תודה יוסי

23/02/2007 | 12:22 | מאת:

שלום רב, באיזור הצפון ישנה מרפאת כאב מצוינת אשר מנוהלת בצורה נפלאה ע"י ד"ר אילו אייזנברג, נוירולוג המתמחה בטיפול בכאב אשר בעל ניסיון רב מאוד בטיפול ב- CRPS- עצתי היא שתיגש אליו לבירור ואם הוא יראה לנכון, הוא יפנה אותך למומחה לכף רגל. ידוע לי שבצפון ישנו אורטופד בשם ד"ר מלמד שעובד בשיתוף פעולה עם ד"ר אייזנברג אז ייתכן שזהו השילוב הדרוש לך. ידוע לי אף כי פעם בכמה חודשים הם עושים מרפאה משותפת יחדיו. אני הייתי הולכת בכיוון הזה, המון הצלחה, מנדי

23/02/2007 | 20:25 | מאת: אורלי

היי ש.ש, שמי אורלי וגם אני מאובחנת כחולת crps. אכן ד"ר מלמד וד"ר אייזנברג שניהם רופאים מקצועיים ומקסימים באישיותם ואני מאמינה והם יכולים לעזור לך. במידה וזה לא יסתדר יש את ד"ר וטין שיושב בבית חולים רעות שנמצא בשכונת יד אליהו בתל אביב. ד"ר וטין הוא מומחה מספר אחת בארץ ל - crps אני בעצמי הייתי שם באישפוז יום פעמיים בשבוע במשך שנה ואני מרגישה ששם קיבלתי את חיי בחזרה, הם מטפלים שם בפיזאוטרפיה, ריפוי בעיסוק, תעסוקה טיפולית, פסיכולוג, פסיכיאטר, ביופידבק, דימיון מודרך וכדומה. בנוסף אני נוסעת פעם בשבוע לקבוצת תמיכה לחולי crps , קבוצת התמיכה היחידה בארץ ומגיעים אנשים מכל הארץ אפילו מאילת. את/ה מוזמ/נת לפנות אלי בקשר לקבוצת תמיכה, בקשר לטיפולים או סתם בקשר למחלה. תרגיש/י טוב אורלי

17/07/2009 | 16:07 | מאת: crps

שלום רב אני סובל מזב שלוש שנים מcrps ברגל קיבלתי כל תרופה אפשרית,כולל שתי תקופות אישפוז ממושכת אך ללא הועיל האים ישנה קבוצת תמיכה פעילה כיום ?

17/07/2009 | 16:08 | מאת: crps

שלום רב אני סובל מזב שלוש שנים מcrps ברגל קיבלתי כל תרופה אפשרית,כולל שתי תקופות אישפוז ממושכת אך ללא הועיל האים ישנה קבוצת תמיכה פעילה כיום ?

14/01/2008 | 20:13 | מאת: לוזון טוני

בעלי יש ציפורן חודרנית.ברצוני . יש אפשרות להרוג את הציפורן בצד בלזיר. אם יש פרטים נוספים או אם אתה יודע לעשות. ואם אתה לא יודע ויש ביכולתך לידיע אותי ברופא נוסף. תודה ממני טוני

04/01/2009 | 10:56 | מאת: חיה

שלום רב, שמי חיה אובחנתי בבעיה בכף רגל ע"ש causaliga וברצוני לדעת למי לפנות,למומחה כף רגל, נירולוג, או מרפאת כאב, נא עזרתכם הדחופה בנושא, סובלת מכאבים. בהערכב רבה רבה חיה