אפשרות להקטנת שדיים לאחר ניתוחים.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/06/2016 | 14:19 | מאת: שושי

חליתי בסרטן שד ימין ולאחר מספר שנים חליתי בסרטן בשד השמאלי. בשניהם עברתי ניתוח למפקטומי ולאחר מכן הקרנות לשדיים. בנוסף שיש לי שדיים גדולים, הם איבדו את צורתן. האם אפשרי לעשות ניתוח הקטנת שדיים במצב כזה, אציין שאני לא מעוניינת בניתוח של כריתה ושחזור. אודה לתגובות.

09/06/2016 | 19:29 | מאת: ד"ר ליאור הלר

שושי שלום, ניתוח הקטנת שדיים אפשרי לאחר למפקטומיה אך יש לקחת בחשבון את תופעות הלוואי והשינויים הנגרמים לאחר ההקרנות. ההקרנות משפיעות בעקר על יכולת הרפוי של הרקמה. חשוב שתיוועצי ותגיעי לבדיקה של כירורג פלסטי על מנת לקבל מענה ספציפי. בריאות שלמה. בברכה, ליאור הלר

10/06/2016 | 11:53 | מאת: שושי

מנהל פורום סרטן השד