האם הטיפול עדיין אפקטיבי?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/04/2016 | 10:23 | מאת: מיכאל

האם טיפול של טקסול+הרצפטין לסרטן שד 1.7 ס"מ her2 חיובי (+3 ) , אסטרוגן (+3) עדיין אפקטיבי אם מתחילים אותו כ9-10 שבועות לאחר הניתוח? האם היעילות שלו פוחתת באופן משמעותי לעומת התחלת טיפול צצמודה יותר לזמן הניתוח? תודה

02/05/2016 | 21:31 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

מיכאל שלום בדרך כלל הזמן המקובל להתחלת הטיפול הוא סביב 6 שבועות מהניתוח. אין נתונים סטטיסטייים על התחלת הטיפול מספר שבועות אחר כך ולכן אין תשובה לשאלתך. ייתכן שיש לכך משמעות כלשהי אך לא ניתן לעמוד אותה במספר מוחלט כלשהו כי אין נתונים שניתן להשוות בינהם.

מנהל פורום סרטן השד