ממצא birads 3 לאחר MRI

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/03/2016 | 11:03 | מאת: איילת

שלום, בספט' האחרון סיימתי טיפולי הקרנות אחרי ניתוח ואחרי טיפולים כימוטרפיים בשד ימין גידול 4.5 ס"מ ללא גרורות הוצאו גם 14 בלוטות שלא היו נגועות, עכשיו 6 חוד' אחרי עשיתי MRI ויש ממצא חדש בשד שמאל אמנם קטן אך התבקשתי לעשות ביופסיה תחת MRI. האם יש אפשרות ש BIRADS 3 יתגלה כשאתי. לחוצה מאוד (אני לא נשאית) תודה

30/03/2016 | 08:10 | מאת: אנה גולדברט

איילת היקרה שלום, אני בהחלט מבינה את החששות שלך ומקווה לתשובה מרגיעה. ללא בדיקת ביופסיה לא ניתן לדעת במה מדובר ולכן לצערי עליך להמתין לתוצאות בתקווה שיסירו דאגה מבלך. אנה

מנהל פורום סרטן השד