האם לעשות פט סיטי לפני הריון?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/02/2016 | 13:52 | מאת: מרים

לפני שלש שנים חליתי בסרטן שד דרגה 2b, הורמונלי. עברתי כריתה, כימותרפיה, הקרנות וטיפול הורמונלי. כעת שוקלת הריון, באישור האונקולוגית. האם כדאי או מומלץ לעשות פט סיטי לפני כניסה להריון?

23/02/2016 | 12:17 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מרים בעקרון לא מומלץ לעשות בדיקות הדמיה יזומות, פרט לממוגרפיה, במהלך המעקב אחרי סרטן שד. כד שאם את מרגישה טוב וכל הבדיקות תקינות - אין צורך ב-PET. בהצלחה בהריון. בברכה

28/02/2016 | 11:05 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

למרים שלום במידה ואין כל סימפטומים אין אינדקציה לPETCT כמובן עליך להפסיק TAMOXEFEN לפני נסיון להכנס להריון בברכה

מנהל פורום סרטן השד