כאבים מהקרנות לאחר שנה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/08/2015 | 22:30 | מאת: תמר

שנה וחצי לאחר ניתוח כריתת שד חלקית וכריתה של בלוטות הלימפה שלב ראשון ,ושנה לאחר קבלת סדרה של 33 הקרנות לשד ולבלוטות הלימפה , מרגישה עדיין כאבים די חזקים באזור השד ואזור בלוטות הלימפה. האם זה סביר ?

31/08/2015 | 09:55 | מאת: ד"ר עודד אולשה

תמר שלום, לרוב הנשים יש כאבים אחרי ניתוח משמר שד והקרנות. הסיבה לא ידועה, אבל אם היית אומרת שאין לך שום כאב בשלב זה הייתי אומר שזה חריג. לרוב הכאבים פוחתים אבל מדובר בתקופות זמן של שנים. בברכה, ד"ר אולשה

מנהל פורום סרטן השד