טיפול משלים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/08/2015 | 20:50 | מאת: שמרית

שלום רב, אני בת 28. לפני כמה ימים עברתי ניתוח להוצאת גידול מהשד. גודלו 1.8 ס"מ. חיובי לרצפטורים, בדיקת פיש יצאה שלילית, פט סיטי תקין. בזמן הניתוח הוציאו את בלוטת הזקיף ובלוטה נוספת והן יצאו תקינות. במקרה כזה, מה הטיפול המשלים המומלץ ביותר על מנת שהמחלה לא תחזור?

05/08/2015 | 15:21 | מאת: אנה גולדברט

שמרית היקרה שלום, אנא העבירי לי אינפורמציה נוספת אודות הגידול כגון רקע משפחתי והאם עשית בדיקות גנטיות. אשמח להעביר את השאלה לאחד היועצים. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד