התייעצות לקראת נשירת שיער

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/06/2015 | 12:56 | מאת: אילנה

שלום רב, התחלתי טיפול כימותרפי ב-9/6 (טיפול טרום ניתוח), מקבלת AC אדריאה מיצין וציטוקסן ואח"כ אקבל טקסול+טיפול ביולוגי. השיער טרם נשר, אבל לפי מה שאמרו לי ינשור בודאות. אני מוכנה עם פאה. אשמח להתייעץ ולשאול מתי כדאי שאסתפר קצוץ ולחבוש כבר את הפאה? האם לעשות זאת כבר היום או בסמוך לטיפול הבא שיהיה ב- 24/6? האם יש מקרים בהם גם בטיפול כזה, לא תמיד השיער נושר ? תודה, אילנה

16/06/2015 | 23:09 | מאת: אנה גולדברט

אילנה היקרה שלום, אני מקווה שנשות הפורום יענו לך מניסיונן. מצרפת לך קישור מהאתר של עמותת אחת מתשע בו מופיע המידע הרלוונטי שקשור לנשירת שיער. מקווה שהמידע יעזור, http://www.onein9.org.il/document/68129,7459,174.aspx אנה

07/07/2015 | 20:40 | מאת: דבי

מאחר ומאוד חם עם הפאה בקיץ עדיף להיאחז עד לדילול הסופי אני הסתובבתי עם כובע לקראת הסוף עד הקמצוץ האחרון מציץ בשוליים ואז גילחו לי . לא לוותר על שיערך מהר

מנהל פורום סרטן השד