עירוי זומרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/05/2015 | 11:42 | מאת: שרון

כטיפול מונע להישנות המחלה הומלץ לי על עירוי זומרה )איני נשאית. אני לאחר למפקטומי ומטופלת בטמוקסיפן לא קבלתי כימו(. מה ידוע לכם ממחקרים על טיפול בזומרה אחת לחצי שנ ה והאם יש תופעות לואי?

02/06/2015 | 11:20 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שרון, יש מחקרים שמצביעים על יתרון מבחינת הקטנת הסיכון לחזרת הגידול בתוספת זומרה אחת ל-6 חודשים. זה לא קשור לנשאות. כאפקט נוסף הזומרה שומרת על צפיפות העצם שהיא חשובה לנשים שמקבלות מעכבי ארומטז כמו לטרוזול, אשר בוודאי ינתן לך בהמשך. התוספת של זומרה מיועדת רק לנשים שאין להן מחזור. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד