כאבים לאחר הוצאת סרטן מהשד שמאל ושש לימפות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/03/2015 | 18:21 | מאת: דבי

עברתי הניתוח ב- 30.12.2014 להוצאת גוש סרטני בשד שמאל וגוש בלימפות הוצאו לי 6 לימפות ....מאז יש לי מתח וכאב בחלק האחורי של בית השחי וכאב לאורך יד שמאל מפרק היד עד לחלק העליון ביד.והיד מתעייפת וכואבת במיוחד בנהיגה אני נוהגת רק ביד שמאל בתפוח אני משותקת יד ימין ורגל עקב ארוע מוחי ב-2011. האם זה המצב מעכשיו והלאה או יש טיפול ולמי עלי לפנות להתיעצות נורולוג או אורטופד מי???

16/03/2015 | 14:43 | מאת: פרופ' משה שבתאי

שלום רב. התסמינים שאת מתארת יכולים לקרות אחר ניתוח בבית השחי. אם התלונות אינן חולפות עלייך לפנות לרופא נוירולוג עמ"נ לשלול פגיעה עצבית מוטורית. בברכה פרופ. מ. שבתאי

מנהל פורום סרטן השד