סרטן שד עם גרורות בעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/10/2014 | 22:41 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשלושה חודשים נודע לי שיש לי סרטן שד עם גרורות. אני מקבלת תרופת מחקר וטיפול הורמונלי. שאלתי נוגעת לגרורות, האם כשאומרים החלמה זה אומר שהן נעלמות לגמרי? מה המשמעות לכך שיש גרורות? אשמח להתייחסותכם.

12/10/2014 | 21:32 | מאת: אנה גולדברט

מיכל היקרה שלום, על מנת לענות על השאלות, חשוב להבין את האבחנה שלך, איפה נמצאות הגרורות ומה הטיפול שאת מקבלת. להתייחס רק למילה "גרורות" יהיה לא מקצועי ולא ייתן לך את המענה לו את זקוקה. באם תרצי, תרחיבי אודות המחלה שלך ואשמח להפנות לאחד היועצים. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד