סרטן שד עם גרורות בעצמות ובעור

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/06/2010 | 08:06 | מאת: דייזי שיליאן

שלום רב, בעלי בן 65 חלה בסרטן שד דרגה 2 לפני 12 שנה עבר כריתה מלאה כולל 15 בלוטות לימפה תחילה עבר 4 טיפולים כימו ולאחר חצי שנה השתלת מח עצם עצמוני בתל השומר +הקרנות לבית החזה הצליח בגדול טופל בטמוקסי 5 שנים בשנת 5/06 התגלה גוררה על הצלעות עשו כריתה והקרנות כפולות קיבל טיפול הדומה לזומרה +זריקה ביולוגית ובנסף ניסו את ארמידקס וארומזין ופסולדקס ופמרה כך במשך 4 שנים אך הסמנים החלו לדהור מעלה הגיעו ל10.800 עתה לפני חודש עשה סיטי פט והתחלה שוב בלוטות נגועות ופתאום העור שלו הוציא גבשושים ורודים מבריקים הביופסיה היתה גרורה בעור הרופא רוצה לתת לו אווסטין + קסלודה או דקסול אם אני לא טועה. האם זה הטיפול המתאים האם יש טיפול יותר חדשני האם הטיפול שקיבל עד עתה היה נכון מה קורה עכשו אנא השיבו לי מידית

16/06/2010 | 09:17 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

דיזי יקרה, בהחלט נשמע ששילוב של אוסטין עם קסלודה או עם טקסול הוא טיפול מתאים, זהו טיפול מאד חדשני. בהצלחה רבה, ואם יהיה שיפור בעור אפשר גם להקרין שוב. מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד