רלוקסיפן (אוויסטה)

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/07/2019 | 17:51 | מאת: סיוון

שלום רב, בת 33. 4 שנים לאחר סרטן שד הורמונלי, ללא בלוטות, עברתי למפקטומי והקרנות. מטופלת בטמוקסיפן מאז, ועד לפני 8 חודשים גם בדקפפטיל. לאחרונה מאוד קשה לי להתמודד עם תופעות הלוואי של הטמוקסיפן. בעיקר עם הדיכאון, פוליפים ברחם, צ'יסטות בשחלות. מרגיש לי מן לופ כזה שלא נגמר וגם לא יגמר. בכל אופן, האונקולוגית הציעה שאעבור לרלוקסיפן. השאלה שלי היא, האם יש מספיק מחקרים על היעילות של הרלוקסיפן בסרטן שד? בנוסף, קראתי באינטרנט שהתרופה בכלל ניתנת לנשים בגיל המעבר. ואני עדיין בגיל הפוריות.

הי סיון, כפי שעניתי לשאלה אחרת פה בנוגע לטיפול משלים/ מונע - אני ממליצה לשאול או לברר בפורום אונקולוגי כלשהו, השאלה לא מתאימה לפורום זה.

מנהל פורום סרטן השד